luni, ianuarie 29, 2018

Rețete culinare

Vulcan cu alune – rețetă rapidă (VIDEO)

video
Vulcanul de alune este fratele delicios al vulcanului de ciocolată. O rețetă delicioasă cu care poți să-i surprinzi pe cei dragi în orice împrejurare.  

Ecleruri delicioase – rețetă rapidă (VIDEO)

video
Cuvântul ecler provine din limba franceză si înseamnă fulger. Această denumire a fost dată deoarece această delicioasă prajitură poate fi mÂncată dintr-o inghițitură. Astăzi vă punem la dispoziție o retetă fulger ( ecler ) prezentată rapid de Anyta Cooking.

Prăjitura Kinder Felie de Lapte – VIDEO

video
Prăjitura Kinder Felie de Lapte - o prajitură adorată de copii și nu numai! Este pur si simplu un deliciu. Trebuie să încercați și voi rețeta, sigur n-o să vă pară rău.

Pârjoale de cartofi – reţetă de post

Pârjoale de cartofi
Ingrediente 500 de grame de cartofi; 3-4 linguri de faină; 1 lingură de margarină; 3-4 căţei de usturoi; Cereale fulgi de porumb; Piper, sare, boia dulce; Ulei de măsline. O legătură de pătrunjel şi una de mărar; Mod de preparare Se fierb cartofii cam 15 minute. Apoi se adaugă în blender cu margarină, faină, usuturoi, piper, sare, boia dulce, mărar şi pătrunjel. Se amestecă...

Salată de primăvară

Salată de primavară
Ingrediente O legătură leurdă; 300 g vlăstari de trifoi, ridiche, lucernă şi kale; 100 ml ulei presat la rece; 1/2 rădăcină ţelină; 1 morcov; 1 legătură ridichi. Dressing 100 ml ulei presat la rece; 6 căţei usturoi zdrobiţi; 75 g drojdie inactivă; Zeamă de la o lămâie; Sare neiodata de ocnă după gust. Mod de preparare Frunzele de leurdă se mărunţesc cu ajutorul unui cuţit ceramic iar legumele...