luni, ianuarie 29, 2018

„Deschide-ţi ochii şi bucurĂ-TE de culorile prezentului”

– Biopress

Biopress.ro este o iniţiativă civică online cu caracter informativ, demarată în anul 2016 care prinde aripi în prezent cu paşi repezi şi siguri.

De ce Biopress?

Pentru ca noi credem în prezentul şi viitorul românilor. Pentru că ne dorim să ducem o viaţă liniştită şi plină de lucruri normale. Pentru că ne dorim agricultură prosperă, tehnologie performantă, alimente sănătoase, aer curat, ape limpezi, păduri dese şi o economie puternică.

Cine suntem noi?

Suntem tineri antreprenori, interesaţi de produsele pe care le consumăm, de modul cum evoluează piaţa românească şi preocupaţi constant de tendinţele actuale în agricultură, marketing şi lifestyle. Suntem gata să vă punem la dispoziţie cele mai noi informaţii şi să vă ascultăm cele mai inedite dorinţe.

Pe lângă această iubim natură cu tot ceea ce are mai frumos, ne sunt dragi oamenii de la sat cu tradiţiile şi obiceiurile lor şi dorim pe de o parte să conservăm valorile tradiţionale iar pe de altă parte să le promovăm punându-le la dispoziţia generaţiilor mai tinere. Ne mai dorim ca zonele urbane să se dezvolte frumos, transparent şi nu în ultimul rând echitabil.

Ce ne propunem?

Cum ne confruntăm cu o evoluţie rapidă a tehnologiei, iar globalizarea îşi face loc în mediul rural, cu atât mai mult în cel urban şi piaţa este invadată de produse de tot felul, vrem să oferim cititorilor noştrii posibilitatea de a alege ceea ce este mai bun, şi de a fi la curent cu ultimele informaţii.