Oamenii din Vărăşti s-au specializat, de generaţii, în creşterea legumelor. Condiţiile prielnice şi priceperea oamenilor au dus, în timp, la crearea unui important bazin legumicol, Vidra, recunoscut pentru calitatea produselor sale.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Carrefour a decis să pună bazele COOPERATIVEI AGRICOLE CARREFOUR VĂRĂȘTI, împreună cu patru producători locali. Vrem să facem cunoscute legumele de la Vărăşti în toată ţara, iar ţie să-ţi oferim produse autohtone de calitate, declară Carrefour.

Ce este COOPERATIVA AGRICOLĂ CARREFOUR VĂRĂȘTI?

COOPERATIVA AGRICOLĂ CARREFOUR VĂRĂŞTI este o platformă logistică care asigură colectarea, depozitarea, transportul şi vânzarea legumelor realizate de producătorii locali parteneri ai Carrefour din satul Vărăşti. Am construit în Vărăşti un depozit de 300 mp în care producătorii locali membri ai cooperativei îşi aduc legumele. De acolo, transportăm legumele către depozitul central, iar apoi, în magazinele din reţeaua Carrefour din toată ţara.
Astfel, tu beneficiezi de legume de soi bun, gustoase, cultivate cu drag şi pricepere, la preţuri accesibile. Sperăm ca parteneriatul acesta să funcţioneze ca un exemplu pentru comunitatea locală şi, ulterior, actualilor producători membri ai cooperativei să li se alăture şi alţi producători din zona, declară Carrefour pe pagina proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here